Live

ZU IS YOU

A venit primăvara la ZU! E Martie cu Zdringhi Zdringhi

A venit primăvara la ZU! E Martie cu Zdringhi Zdringhi
De 1 martie, Buzdu si Morar au mutat studioul ZU in cafeneaua Chocolat. Baietii au vrut sa se asigure ca ajung mai repede la doamne si domnisoare ca sa le fure cate un zambet. Cum? Ei bine, cu ajutorul lui Razvan Popescu au impartit flori, cafele ZU loves YOU si martisoare dulci. Mai mult, astazi este ziua in care am dat startul pentru Martie cu Zdringhi Zdringhi. Vezi mai jos cum a venit primavara la ZU!


Buzdu și Morar la microfoane, Razvan Popescu printre domnisoare si doamne




Primul moment Martie cu Zdringhi Zdringhi. Cornel Ilie canta doar pentru Crina. Ea este o mare fana a trupei Vunk, iar ca sa o aducem la Chocolat i-am spus ca avem nevoie de ajutorul ei ca sa ii pregatim o surpriza lui Cornel. Situatia a fost exact invers.




Vrei sa surprinzi o femeie din viata ta cu ajutorul lui ZU si al unui artist? Click aici ca sa vezi cum.

CLICK AICI ca sa vezi cantarea de Martisor a lui STEFAN BANICA pentru ascultatoarele ZU.

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate