Live

ZU IS YOU

A răspuns cu „Ascult Radio ZU” și a câștigat 700 de euro!

A răspuns cu „Ascult Radio ZU” și a câștigat 700 de euro!

Când îți sună telefonul, răspunde cu „Ascult Radio ZU” în primele 3 secunde și ia-ne banii! Așa cum a făcut astăzi un ascultător din București în emisiunea lui Adi Mihăilă, „The Hitman”. 

 
În perioada 30 ianuarie – 31 martie 2023, avem deschis la concursul „Ascult Radio ZU”, cel mai simplu concurs de radio! Te înscrii la concurs, noi te sunăm și tot ce trebuie să faci este să răspunzi cu „Ascult Radio ZU”. 
 
Viorel, unul dintre ascultătorii noștri din București, a câștigat astăzi 700 de euro. E cea mai mare sumă pe care am dat-o în aceste două zile de concurs. 

 
 
Fii cu ochii și urechile pe ZU! Ca să te înscrii, trebuie doar să trimiți un singur SMS la 1815 (număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Digi, Orange, Telekom si Vodafone) cu textul „ASCULT RADIO ZU”. Este de ajuns o singură înscriere pentru toată perioada de concurs.

Detalii și regulament: AICI! 

ZUcces!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate