Live

ZU IS YOU

#8anideZU. E timpul pentru reînnoirea ZUrămintelor

#8anideZU. E timpul pentru reînnoirea ZUrămintelor
Astăzi se împlinesc 8 ani de când România este ZU. Sunt 8 ani de când radioul tău preferat a început să transmită. Avem 8 ani de... relație. Și ca în orice relație sănătoasă, a venit momentul să ne reînnoim jurămintele. Pardon, ZUrămintele! Vezi care poezie de aici ți se potrivește și dă-o mai departe ca să vadă toată lumea cât ești de ZU. Așa cum e și normal, mai jos ai și ZUrămintelor echipei noastre față de tine, cel mai tare dintre ascultătorii de radio din lume. Îți mulțumim că ești alături de noi încă din prima zi!

ZUrământul ascultătorului 1ZUrământul ascultătorului 2ZUrământul ascultătorului 3ZUrământul ascultătorului 4ZUrământul ascultătorului 5ZUrământul ascultătorului 6ZUrământul ascultătorului 7ZUrământul ascultătorului 8DE LA ZU PENTRU TINE:

ZUrământul radioului 1ZUrământul radioului 2ZUrământul radioului 3
ZUrământul radioului 4
ZUrământul radioului 5
ZUrământul radioului 6
ZUrământul radioului 7
ZUrământul radioului 8


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate