Live

ZU IS YOU

7 ANI de RADIO ZU

7 ANI de RADIO ZU

Astăzi se împlinesc 7 ani de la lansarea lui ZU. România, îți mulțumim că ne-ai primit cu brațele deschise! De când ne știm am vrut ca răspunsul la întrebarea din imagine să fie „radioul care face oamenii să simtă”. Asta pentru că la Radio ZU lucrurile se întâmplă ca în viață: fără rețete, cu muzică, cu emoții și zâmbete. Și așa va fi pentru totdeauna.

Rămâi ZU! Rămânem ZU.

Cu drag,
Buzdugan, Morar și cea mai veselă echipă de radioMihai și Daniel au sărbători ziua radioului în felul lor. Înainte de toate, o poezie. Una cât pentru toți cei 7 ani. O amintire care a rezistat în timp. Povestea primului tricou cu Radio ZU. Mihai încă îl păstrează.Știi care a fost prima piesă difuzată vreodată la Radio ZU? Uite aici! CONNECT-R & PHELIPE ft. BUZDUGAN și MORAR. Este primul nostru imn. Are un farmec aparte. Imaginea care însoțește piesa este primul afiș realizat pentru Morning ZU. Ehei, ce vremuri!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate