Live

ZU IS YOU

4 piese cântate LIVE la ZU în luna octombrie. Care e preferata ta?

 4 piese cântate LIVE la ZU în luna octombrie. Care e preferata ta?

Facem inventarul de cântări LIVE la ZU, pentru luna octombrieAndra, Smiley, e doar vina voastră pentru că fredonăm „Atunci când mi-e bine, e doar vina ta / Când eu nu știu dansul, tu schimbi muzica”. Și probabil că nu doar noi fredonăm asta, ci și miile de ascultători care au dus piesa „Doar vina ta”, cântată LIVE la ZU, în Top Trending YouTube.

Vescan, Mahia Beldo, vă iertăm pentru pielea de găină. Piesa „Iartă-mă lume”, în varianta LIVE la #MorningZU, a primit numeroase mesaje faine, de la ascultători:

„Ascult melodia asta pe repet și nu mă pot opri din plâns! Este Rugă Pentru Lume. E piele de găină.”

Tot în luna octombrie, DJ Project și Lidia Buble ne-au bucurat cu piesa „Ochii tăi”, live și în avanpremieră la ZU.

De pe TikTok, în studioul Radio ZU! Așa începe prima cântare LIVE la ZU a lui Andrei Bănuță. Popescu și Cuza au descoperit pe TikTok noua lui piesa, „Nu te iert”, și l-au invitat să o cânte în premieră la ZU.

Care e cântarea ta preferată? Listen & Share!

Andra x Smiley - Doar vina ta
VESCAN feat. MAHIA BELDO - Iartă-mă lume
DJ Project și Lidia Buble - Ochii tăi 
Andrei Bănuță - Nu Te Iert 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate