Live

ZU IS YOU

3, 2, 1: 1500€ au ajuns la ascultătorii ZU în câteva secunde

3, 2, 1: 1500€ au ajuns la ascultătorii ZU în câteva secunde
ZUper concurs, ZUper premii astăzi la Radio ZU.

Săptămâna a început bine pentru Buzdu și Morar, Adi Mihăilă și Raluca Benavides. DJ-ii ZU au dat câte 500 de euro, fiecare, astăzi ascultătorului care a recunoscut, într-o secundă, piesa propusă spre recunoaștere în cadrul concursului „3 SECUNDE, 2 SECUNDE, 1 SECUNDĂ”!

Piesa „Ochii tăi” de la Holograf i-a adus lui Adrian 500 de euro. 

Buzdu și Morar au dat 500 de euro

DownloadJoacă și tu „3 SECUNDE, 2 SECUNDE, 1 SECUNDĂ”! Ascultă Radio ZU și câștigi sute de euro în 3, 2 sau 1 secundă!

DJ-ii ZU difuzează special pentu tine bucățele din hiturile pe care le știi deja de la radio, iar dacă tu le ghicești, te alegi cu sute de euro.

Momentul în care Adi Mihăilă a dat 500 de euro

Download


Dacă te simți mai tare decât aplicația Shazam, atunci ai toate șansele să ne iei banii. 
 
În rest, îți rămâne să te înscrii cu un SMS cu textul „Ascult Radio ZU” la număr 1815 (nr. cu tarif normal, disponibil în rețelele Vodafone, Orange și Telekom) atunci când DJ-ii ZU dau semnalul de concurs. ZUcces!.

Concursul se desfășoară în perioada 28 octombrie – 29 noiembrie 2019, în emisiunile Radio ZU, de luni până vineri, între orele 08.00 - 20.00. 
 

Raluca Benavides a dat 500 de euro

Download
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate