Live

ZU IS YOU

29 septembrie. Happy ZU Day!

29 septembrie. Happy ZU Day!
Pe 29 septembrie Zu implineste un an. Un an de cand am spus prima data Let's Do The ZU, ZU is You! A trecut un an de cand facem impreuna cel mai vesel radio din Romania. Tot ce ne-am propus am reusit datorita tie. Sigur erai un pic ZU inca dinainte sa apara Radio ZU in viata ta. Romania este ZU, TU esti No 1. Happy ZU Day! Pe 29 septembrie, intre 07 si 24 in fiecare ora ii taiem motul lui ZU. Fii atent la semnalul de concurs, trimite SMS la 1815 si esti invitat in direct la ceremonie. 17 ore de concurs, 17 premii. La fiecare concurs DJ-ul ZU alege legat la ochi unul dintre plicurile care ii vor fi aduse pe o tava. Desfacem plicul in direct si vei stii ce cadou ai primit de la ZU. Vei vedea pe radiozu.ro filmarea fiecarui concurs. Si vei stii in fiecare moment ce cadou mai poate fi al tau Cadourile din plicuri: 1. 700 Euro + 1 stiulete de proumb (sa-ti aduci aminte de Cucuruzu – unul dintre primele concursuri Radio ZU)
2. 600 Euro + 1 minge de fotbal (sa-ti aduca aminte ca impreuna m fost la Godinesti)
3. 500 Euro + un pinguin de plus (sa-ti aduci aminte de Dansul Pinguinului din 9 a 9-a 09)
4. 400 Euro + un tablou cu Chuck Norris (vom da jos unul dintre tablourile de pe peretii Radio ZU – sa-ti aduci aminte de ce este Romania ZU)
5. 300 Euro + o carte de povesti – Capra cu trei iezi (sa-ti aduci aminte de romanul ZU care a stat in casa cu o capra)
6. 200 Euro + un trenulet electric (pentru ca iarna trecuta am facut pe patinoarul din Drumul Taberei un trenulet pe patine de Cartea Recordurilor)
Traian este primul care si-a ridicat premiul.
7. 100 Euro + O portavoce (pentru ca Portavocea a fost unul dintre elementele constante in arogantele Radio ZU – cu o portavoce a fost anuntata aroganta de la Lehliu)
8. I-pod Nano 16 Gigabyte incarcat cu farsele lui Buzdugan
9. I-pod Nano 16 Gigabyte incarcat cu farsele lui Buzdugan
10. I-pod Nano 16 Gigabyte incarcat cu farsele lui Buzdugan
11. 1 macheta Suzuki – sa-ti aduci aminte de “Coboara in 60 de secunde” la care ZU a dat ca premiu un Suzuki Jimny
12. Greutatea ta in bere (sa bei in cinstea lui ZU)
13. Greutatea ta in bere (sa bei in cinstea lui ZU)
14. Ai posibilitatea sa-ti pui pe cea mai mare fatada media din Europa, amplasata pe Cocor, un mesaj. Ce mesaj vrei, catre cine vrei. Daca nu poati fii in fata la Cocor sa-ti vezi mesajul atunci cand alegi sa-l expui, iti trimitem inregistrarea difuzarii. Uite despre ce e vorba pe cocormediachannel.ro
15. O aroganta de 300 de euro. Daca ai ales plicul cu aroganta, vei fi sunat in cursul saptamanii de Buzdu si Morar. Gasesti aici toate arogantele din Morning ZU. Poti sa faci vreo aroganta mai bine?
16. O aroganta de 300 de euro. Daca ai ales plicul cu aroganta, vei fi sunat in cursul saptamanii de Buzdu si Morar. Gasesti aici toate arogantele din Morning ZU. Poti sa faci vreo aroganta mai bine?
17. O aroganta de 300 de euro. Daca ai ales plicul cu aroganta, vei fi sunat in cursul saptamanii de Buzdu si Morar. Gasesti aici toate arogantele din Morning ZU. Poti sa faci vreo aroganta mai bine?
Care ai vrea sa fie cadoul tau? Tu ce amintiri ai legate de ZU? Ai inregistrari din primele zile de emisie ZU?
1 an de ZU pe Cocor Media Channel
Happy Zu Day

Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate