Live

ZU IS YOU

120.000 de inimi cu o singură VOCE, vocea FORZA ZU 2018. Galerie foto

120.000 de inimi cu o singură VOCE, vocea FORZA ZU 2018. Galerie foto
Iașiul a cuprins România. Forza ZU 2018 le-a cuprins pe ambele. ”România, ai fost magică! Asta este țara în care vreau să trăiesc!”, a fost concluzia rostită de Mihai Morar la finalul celui mai mare concert din România. 

 
Această „Unire prin iubire”, așa cum i-a plăcut lui Daniel Buzdugan spună, a fost înfăptuită de cele peste 120.000 de inimi care în 26 mai au purtat aceeași voce, vocea FORZA ZU 2018. Recordul absolut de anul acesta l-a „bătut” pe cel din 2013, obținut tot la Iași, când la Forza ZU au participat 100.000 de oameni. 

 
Mai bine decât noi, pot vorbi imaginile, așa că te lăsăm să le urmărești pe fiecare în parte. Nu înainte să-ți facem warm-up-up, asemenea colegilor Adi Mihăila și Lucian Bărbulescu, responsabili și anul acesta să încălzească publicului pentru cel mai mare concert din România!









Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate