Live

ZU IS YOU

11 lucruri pe care trebuie să le știi despre ZU Music Awards

11 lucruri pe care trebuie să le știi despre ZU Music Awards
JOI, 3 APRILIE, vei fi martor la ZU MUSIC AWARDS, spectacolul în care îi premiem pe cei mai tari artiști români din industria muzicală și hiturile care au făcut senzație în 2013. Pe scurt, este un show pe care nu ai voie să îl ratezi. Mai jos ai toate detaliile pe care trebuie să le știi ca să te bucuri din plin de ZUMA.
 

01. ZUMA va fi cel mai tare show de premii muzicale din România pe care l-ai văzut.



02. Biletele se găsesc în rețelele Eventim și MyTicket. CLICK AICI ca să îți cumperi biletul dacă nu l-ai luat deja. Prețurile variază între 30 și 85 de lei. Zona VIP este „sold out”.
 


03. Accesul la show se face începând cu ora 17:00. De la ora 19:55 începe show-ul care va fi televizat, așa că asigură-te că ajungi acolo înainte să înceapă spectacolul. Fugi dacă e nevoie!



04. Ora 18:00 marchează startul plimbării vedetelor pe covorul verde. Da, e verde pentru că ZU e verde. Vino să vezi artiștii tăi preferați! Am pregătit o zonă specială pentru public astfel încât să poți să urmărești defilarea de aproape.



05. În sala de spectacol, începând cu ora 17:00, Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K sunt responsabili de warm-up. Deci fii gata de dans imediat cum ajungi!



06. Intarea în complexul Romexpo se face pe la poarta A (între turnurile de la Piața Presei Libere), apoi trebuie să ajungi la pavilionul central - intrările A2 și A4. Intrarea A2 are și dotări pentru accesul persoanelor cu dizabilități.


 
07. Dacă vii cu mașina, poți să o lași în parcarea C. Taxa percepută de Romexpo pentru parcare este de 15 lei pentru fiecare mașină, valabil pentru toată durata show-ului. În parcare intră până la 600 de automobile. Recomandat este să îți lași mai întâi mașina în parcarea C (este lângă poarta C – vezi harta de mai jos), apoi să vii cu biletul la poarta A ca să intri la show.



08. AȘA NU. În zona de spectacol nu va fi permis accesul cu: umbrele (show-ul va avea loc în spațiu închis oricum), băuturi, mâncare, sticle de orice fel (inclusiv parfumuri), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere sau steaguri, spray-uri, scaune, arme de orice fel sau obiecte care pot fi considerate arme, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale sau camere de filmat. De asemenea, fumatul este interzis în incinta sălii de spectacol.



09. AȘA DA. Poți să vii cu telefonul mobil; nu te oprim să faci poze cu smartphone-ul. Poți să îți iei ceva de ronțăit sau ceva de băut de la unul din cele 4 punctele de vânzare amenajate în incinta Romexpo. Mai mult de atât, la intrările A2 și A4 te așteaptă două puncte foto unde poți să îți faci poze cu gașca ta. Vei găsi pozele după eveniment pe pagina de Facebook Radio ZU (www.facebook.com/radiozu).


 
10. ZUMA se vede live la ZU TV și pe www.antenaplay.ro. Dacă până acum aveai GSP TV în lista de programe, atunci cu siguranță vei putea urmări tot show-ul și la ZU TV.



11. Asigură-te că nu ratezi momentele live de la ZUMA! Ți-am pregătit un show cum nu ai mai văzut până acum. Printre cei care vor urca pe scenă se numără Antonia, Andra, What’s Up, Alex Velea, Smiley, Guess Who, Vama, Grasu XXL, Voltaj, Horia Brenciu, Elena Gheorghe, Connect-R, Puya, Marius Moga și, direct din Columbia, la ZU MUSIC AWARDS vine J Balvin. Trrranquilaaa!




Galerie Foto

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate