Live

ZU IS YOU

10 ZUper momente de la Marea Unire ZU din anii trecuți

10 ZUper momente de la Marea Unire ZU din anii trecuți
Radio ZU crede în muzica bună. Iar ce unește ZU, nu dezbină nimeni!

În fiecare an de Ziua României, Radio ZU ține o tradiție – unește muzica nouă cu muzica veche.
 
Anul acesta, pe 29 noiembrie, se întâmplă din nou Marea Unire ZU, evenimentul fenomen ajuns deja la a 8-a ediție.

Vineri suntem din nou hotărâți să facem istorie! În numele hiturilor, Radio ZU îi reunește pentru prima oară în istoria muzicii pe ZUper artiștii:
  • Smiley și Nicu Alifantis
  • Pepe și Lora
  • Andra și Bodo
Pe 29 noiembrie dăm mână cu mână și ascultăm un show de zile mari de la Raluka și Proiectul Balkanic, dar și de la Feli și Bella Santiago care pregătesc două coveruri piele de găină.

Iar Vlăduța Lupău este ZUper exclusivitatea ediției din 2019 Marea Unire ZU.

A mai rămas puțin până când facem una dintre cele mai frumoase zile de radio din tot anul, Marea Unire ZU! 
 
Până atunci, însă, hai să ne aducem aminte de alte ZUper momente de la Marea Unire ZU din anii trecuți. 

 
Lora - Mi-e dor de tine (Malina Olinescu) (Live la Marea Unire ZU)Mira și Adriana Antoni - Dorul de copilărie (Marea Unire ZU 2017)Delia - E adevărat, iubirea mea (Mihaela Runceanu) (Live la Radio ZU - Marea Unire ZU)
Pindu - Pamporea (Live Marea Unire ZU 2017)Smiley - Drumurile (Dan Spătaru) (Live la Marea Unire ZU)Adrian Daminescu - România (Live la Marea Unire ZU)Jo - Fată dragă / Un actor grăbit / Unde dragoste nu e / Salcie la mal (Live la Marea Unire ZU)Alina Eremia - Bună Ziua, Dragoste / Chitara mea / Fericirea are chipul tău (Live la Marea Unire ZU)Andra - Cântece patriotice (Live la Marea Unire ZU)Lidia Buble - Doamne, ocrotește-i pe români (Live la Marea Unire ZU)


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate