Live

ZU IS YOU

10 chestii cool pe care ți le spunem despre DUA LIPA

10 chestii cool pe care ți le spunem despre DUA LIPA
Dua Lipa este ZUper artist pe ZU. O asculți de câteva ori pe zi cu ”New Rules” în playlist, însă hai să facem mai mult de atât. Hai să dăm informație acestei voci mișto. Avem de spus câteva chestii cool despre ea.
 
1. Care este numele ei real?
 
:))) Ai să râzi dar, da, numele real al lui Dua Lipa este... Dua Lipa. Este un nume albanez, țara de origine a artistei.
 
2. Ai aflat cât de tare este mama artistei?
 
Ok... vorbim în fiecare zi despre Dua Lipa, dar hai să vorbim și despre Anesa Lipa. Mama brunetei are peste 30.000 de urmăritori pe Instagram. This is really fabulous!
 
3. Este cât... Ed Sheeran
 
Stop it! Ne referim la înălțime!!!! Are 1,73.
 
4. Dua Lipa a fost Youtuber
 
Stai! Nu te așteptat să găsești tot felul de tutoriale acolo. No way. Lipa s-a folosit de acest canal pentru a arăta lumii cât de talentată este, postând coveruri sau sesiuni de muzică live. I-a reușit, right?
 
5. S-a despărțit de iubitul artist
 
Până în ianuarie, bruneta ”a ieșit” cu Paul Klein, vocalul trupei LANY. Acum este singură.
 
6. Albaneză născută în Anglia
 
Despre Dua Lipa se știe că este englezoaică. Este adevărat. S-a născut la Londra, însă părinții îi sunt albanezi. Timp de 2 ani, între 13 și 15 ani, artista a locuit cu părinții în Albania.
 
7. Lipa îndrăgostită de choker
 
Nu-i lipsește un astfel de accesoriu, iar asta poate fi văzut cu ochiul liber în toate aparițiile ei. 
 
8. Tatăl ei arată...
 
Te lăsăm pe tine să descoperi...
 
So... Acum că o cunoști mai bine pe artistă, PLAY pe ZU, se poate auzi ”New Rules”.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate