Live

ȘTIRILE ZU

Variante pentru Elena Udrea

Variante pentru Elena Udrea
Elena Udrea a primit ieri condamnarea definitivă în dosarul Gala Bute – 6 ani de închisoare cu executare … ea se află de la începutul anului în Costa Rica, iar avocatul său, anunța în luna aprilie că Udrea ar fi primit acolo statut de refugiat politic.
 
Problema e că statutul de refugiat politic nu a fost confirmat de documentele depuse la dosar, asa cum a transmis instanta suprema. 
În plus, Elena Udrea ar putea fi adusă în țară în baza Conventiei Natiunilor Unite impotriva Coruptiei adoptata în 2003. Potrivit acestui document, statele semnatare sunt obligate să extradeze cazurile de coruptie. Costa Rica și Romania se numără printre statele care au semnat această convenție.
Procedurile de extrădare durează și câțiva ani.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate