Live

ȘTIRILE ZU

Ungaria – sancționată de Parlamentul European

  Ungaria – sancționată de Parlamentul European
Nerespectarea democrației în Ungaria, sancționată. Parlamentul European demarează procedura de activare a Articolului 7 al Tratatului Uniunii Europene. La finalul procedurii, Ungaria ar putea rămâne fără drept de vot. Guvernului de la Budapesta i se reproșează derapajele de la normele statului de drept, printre care îngrădirea libertății de exprimare a presei, clientlismul politic sau refuzul de primi imigranți. Ungaria este a doua țară împotriva căreia se ia această măsură, după Polonia.
Iar în octombrie, e rândul României să fie pe agenda Parlamentului European. Dezbaterile vor viza starea democrației românești, în urma protestului din 10 august de la București.

Foto: Antena 3
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate