Live

ȘTIRILE ZU

Turiștii români – afectați de restricții rutiere

Turiștii români – afectați de restricții rutiere
Agențiile de turism protestează față de lucrările de infrastructură în sezonul estival. Potrivit ANAT, turiștii români vor fi afectați de restricțiile pe Podul Prieteniei, care vor fi impuse de autoritățile bulgare începând de marți, 9 iulie. Se estimează că un milion și jumătate de oameni ar urma să meargă cu mașinile personale în Bulgaria, Turcia și Grecia. De asemenea, decizia statului român de a închide Valea Oltului, pentru o lună începând cu data de 8 iulie, va avea un impact major asupra traficului și a turismului.
        Și dacă nu era de ajuns, tot luni vor fi restricții și pe Transfăgărășan – drum care ar putea prelua traficul de pe Valea Oltului. DN7C se va închide pe 8 iulie, în anumite intervale orare, pentru Turul Ciclist al Sibiului. Restricțiile vor fi impuse între Cârțișoara – Bâlea Cascadă – Bâlea Lac.

Foto: observatornews.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate