Live

ȘTIRILE ZU

Tricolorii sub 21 de ani joaca diseara, meciul decisiv, la Euro

 Tricolorii sub 21 de ani joaca diseara, meciul decisiv, la Euro
Intalnesc Germania pentru calificarea in sferturile de finala. Merg mai departe, fara batai de cap, doar cu o victorie. Dacă pierd cu Germania, atunci e musai ca Olanda sa nu bata Ungaria. De asemenea, un egal de la 2-2 in sus califica ambele echipe, in dauna Olandei.Meciul Romania – Germania se joacă, la Budapesta, de la ora 19.
        Iar maine joaca seniorii in preliminariile pentru Campionatul Mondial... Elevii lui Radoi au intalnire cu Armenia, la Erevan. Aici, vor fi suporteri in tribune.. e vorba de peste 4.000 de fani. Va fi al treilea meci in campania de calificare, dupa 3 la 2 cu Macedonia de Nord si 0 la 1 cu Germania. In grupa se mai afla Islanda si Lichtenstein. La mondialul din 2022 se califica direct primul loc din grupa, locurile secunde urmand sa dispute baraje.

Foto: frf.ro
 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate