Live

ȘTIRILE ZU

Treptat, în lume, se relaxează restricțiile

Treptat, în lume, se relaxează restricțiile
Bilantul deceselor cauzate de noul coronavirus, in Statele Unite, a depasit 50 de mii … cu toate astea, guvernatorii din unele state repornesc activitățile economice sau se pregătesc să faca pasul.
Mai aproape de noi, Cehia ridică interdicția de călătorie în străinătate și accelerează relaxarea restricțiilor. Guvernul ceh anunta ca locuitorii pot calatori în străinătate, chiar şi pentru o vacanţă, cu mentiunea ca, la intoarcere, oamenii trebuie sa fie testati sau să intre în carantină timp de două săptămâni.
InCroația sedeschid, de luni, magazinele din afara mall-urilor, croitoriile, agențiile de turism, galeriile și muzeele. In urmatoarele trei saptamani, Croatia va incepe relaxarea treptată a restrictiilor.
Iar Italia va permite organizarea funeraliilor ca parte a măsurilor de relaxare, incepand cu 4 mai.

Foto: observator.tv
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate