Live

ȘTIRILE ZU

Transportatorii au primit promisiuni si au oprit protestul mai devreme

Transportatorii au primit promisiuni si au oprit protestul mai devreme
Protestul transportatorilor din Piața Victoriei s-a încheiat cu aproape 3 ore mai devreme decât era preconizat. FORT a decis să suspende protestul, dupa ce ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, le-a promis ca le va rezolva problemele. FORT a cerut ca soferii care fac transport de persoane făra acte in regula sa fie sancționați de la prima abatere, in vederea combaterii pirateriei. În plus, transportatorii vor sa isi pastreze exclusivitatea pe traseele de transport intrajudetene si interjudetene, fara sa fie nevoiti sa isi cumpere mașini noi.
Acțiunea de azi, cu sute de mașini în Piața Victoriei, a dus la blocarea traficului în Capitală.
Iar pentru mâine e programată un nou protest. De data asta, taximetriștii din București și reprezentanții COTAR vor cere scoaterea în afara legii a serviciilor de tip Uber și Taxify.
 
Foto: 4tuning.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate