Live

ȘTIRILE ZU

Trafic dat peste cap din cauza zăpezii

Trafic dat peste cap din cauza zăpezii
Prima zăpadă mai serioasă din acest sezon a creat probleme în București și în țară. Traficul s-a desfășurat în condiții de iarnă pe mai multe drumuri naționale iar utilajele de deszăpezire au ieșit la treabă în județul Harghita, de exemplu, în Gorj sau pe DN1, în Brașov. Și cei de la ISU au avut zeci de intervenții. În București, peste 90 de copaci au căzut pe carosabil și au avariat 67 de mașini. Au fost și accidente, din cauza zăpezii.
        Iar meteorologii au actualizat avertizările meteo de vreme rea. Potrivit ANM, codul galben de ninsori va rămâne în vigoare până la ora 22ă, în Moldova și Carpații Orientali. Iar o informare meteo, fără cod, vizează restul țării, până miercuri dimineață. În acest interval, va ploua, se va forma polei, la munte vor fi precipitații mixte iar în Moldova mai ales ninsoare. 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate