Live

ȘTIRILE ZU

Tot mai multe atacuri și amenințări teroriste în Europa

Tot mai multe atacuri și amenințări teroriste în Europa
Astăzi, 6 aeroporturi din Franța au fost evacuate din cauza unei alerte de atentat. Potrivit AFP, care citează o sursă din poliție, aeroporturile vizate sunt Lille, Lyon, Nantes, Nisa, Toulouse și Beauvais.
Tot astăzi, o sinagogă din Berlin a fost atacată cu cocktailuri Molotov iar o școală evreiască din Roma a fost evacuată în urma unei alerte.
De asemenea, în țări din Orientul Mijlociu sunt proteste. Totul după bombardamentul de aseară asupra unui spital din orașul Gaza, în urma căruia sute de palestinieni au murit. Gruparea Hamas susține că racheta a aparținut Israelului însă, armata israeliană vine cu dovezi că Spitalul a fost lovit de o rachetă eșuată a teroriștilor, trasă chiar din Gaza. În tot acest timp, președintele american Joe Biden se află în vizită în Israel – discută cu premierul Benjamin Netanyahu despre conflictul care pune pe jar întreaga lume.

Foto: observatornews.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate