Live

ȘTIRILE ZU

Tibi Ușeriu – din nou câștigător la cel mai greu maraton

Tibi Ușeriu – din nou câștigător la cel mai greu maraton
Victorie pentru Tibi Ușeriu … azi-noapte, la ora 01:00, ora României, Tibi a ajuns la linia de finish al celui mai dificil maraton din lume, Arctic Ultra.
Tibi a câștigat pentru a treia oară consecutiv maratonul care se desfășoară dincolo de Cercul Polar, în Canada, unde temperaturile au atins și -37 de grade. 
După 7 zile, bistrițeanul a reușit să termine cu bine, pe jos, cei 618 km. 
32 de concurenți, dintre care patru români, au luat startul celui mai greu maraton … trei dintre români au abandonat însă cursa din prima zi. Pe parcursul întrecerii, Tibi s-a distanțat serios de ceilalți concurenți, astfel încât, pe ultima sută, între el și următorul concurent era o distanță de o zi.
Anul acesta, organizatorii au pregătit un traseu mai lung cu 57 de kilometri, traseu care a inclus parcurgerea unei porțiuni de aproape 300 de km pe Ice Road, un fluviu înghețat, unde temperaturile sunt extreme.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate