Live

ȘTIRILE ZU

Sute de mii de tranzacții, azi, în primele ore de Black Friday

Sute de mii de tranzacții, azi, în primele ore de Black Friday
Până la prânz s-au efectuat aproape 300.000 de plăți online..iar valoarea produselor achiziționate a depășit 190 de milioane de lei, potrivit datelor procesatorului de plăți PayU. Creșterea este de peste 35% față de anul trecut.
Minutul de aur a fost la ora 8, când s-au înrgistrat mai bine de 3.500 de tranzacții. Cele mai multe comenzi la mia de locuitori au fost plasate din Ilfov, Dolj, Ialomița, Cluj și Sibiu.
        În topul produselor preferate de români, pe primul loc sunt cele din categoria IT&C, cu peste 70% din valoarea tranzacțiilor.
Autoritățile îi îndeamnă pe cei care fac cumpărături online să fie precauți. ANPC a înființat Comandamentul Special Black Friday care, numai în prima zi de activitate a amendat 11 site-uri cu promoții speciale.

Foto: observatornews.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate