Live

ȘTIRILE ZU

Studenții protestează

Studenții protestează
Proteste astăzi în mai multe orașe din țară. Studenții ies în stradă … odată cu ei și fosti absolvenți și profesori. Motivul – decizia Ministerului Educației de a reduce locurile de la buget la universități de prestigiu. 
Între timp, ministrul Educaţiei vine cu explicații după ce la 9 mari universități din țară au fost tăiate peste o mie de locuri. Valentin Popa spune că au fost reduse locurile bugetate de la specializările pentru care nu există cerere pe piaţa muncii și că s-au creat locuri pentru specializările de pe urma cărora absolvenții au șanse mai mari să se angajeze.
Ministrul mai spune că abia la toamnă, la început de an universitar, vom ști cu siguranţă câte locuri vor reveni fiecărei universităţi în parte. 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate