Live

ȘTIRILE ZU

Starea de alertă se prelungește pe teritoriul României, începând de astăzi, cu 30 de zile

Starea de alertă se prelungește pe teritoriul României, începând de astăzi, cu 30 de zile
Guvernul a decis, tototdată și relaxarea unor restricții pentru perioada următoare. Astfel, masca nu mai este obligatorie pe stradă iar accesul în mall-uri, de exemplu, este permis și persoanelor nevaccinate, dacă au test COVID negativ. Se elimină restricția de circulație pe timpul nopții pentru nevaccinați iar accesul în hoteluri, restaurante sau sli de sport este permis celor care prezintă rezultaul negativ al unui test PCR. De asemenea, se prelungește programul activităților cu public până la ora 22.
 
Alte măsuri vizează perioada Sărbătorilor de iarnă.. 24-25 decembrie și 31 decembrie-1 ianuarie. Astfel, activitatea restaurantelor şi cafenelelor este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului fără restricţii privind intervalul orar şi doar pentru persoanele vaccinate, testate sau care au trecut prin boală. De asemenea, se permite organizarea şi desfăşurarea în aer liber a evenimentelor de Revelion, fără restricţii privind numărul de persoane şi intervalul orar, cu purtarea măştii de protecţie.



Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate