Live

ȘTIRILE ZU

Stare de urgenţă în Sri Lanka

Stare de urgenţă în Sri Lanka
 Elevii români aflați în Sri Lanka urmează să revină acasă. Autoritățile spun că încearcă să îi aducă în țară cât mai curând posibil. Grupul de copii este format din elevi ai unui liceu din Iași. Aceștia se aflau în Sri Lanka într-un schimb de experiență cu o școală de aici. Ministerul Afacerilor Externe anunță că deocamdată, nu există informații că printre victimele atentatelor din Sri Lanka s-ar afla cetețăni români.
Potrivit celui mai recent bilanț al atacurilor, 290 de oameni au murit și cel puțin 500 au fost răniți în exploziile care au vizat cinci hoteluri și trei biserici. Poliția anunță că zeci de cetățeni străni se află printre victime. Guvernul a anunţat decretarea stării de urgenţă din motive de 'securitate publică'.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate