Live

ȘTIRILE ZU

Stare de urgență în România – ziua a treia

Stare de urgență în România – ziua a treia

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat aseara noi masuri in contextul pandemiei de coronavirus. In acelasi timp, ministrul transmite ca nu se-nchid orase … ci se urmareste pastrarea distantei sociale.

Restaurantele și barurile nu mai au voie să servească produse în respectiva locație … sunt permise activitatile de tip drive-in sau livrare la client … ministrul de Finanțe Florin Cîțu spune că restaurantele își pot susține activitatea livrând mâncare la domiciliu, iar noi le putem sprijini făcând comenzi.

Sunt suspendate si slujbele religioase în spații închise … la fel si toate activitățile culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment și de îngrijire personală, care se desfasoara in spatii inchise.

Iar in spatii deschise se interzice organizarea și desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane.

Foto: a1.ro

 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate