Live

ȘTIRILE ZU

Simona Halep și-a mai adăugat o distincție în palmares

Simona Halep și-a mai adăugat o distincție în palmares
Sportiva a primit titlul de Ambasador al Universității Ovidius din Constanța, orașul său natal. Ceremonia a avut loc astăzi. Iar pe 23 noiembrie, Universitatea de Vest din Timișoara îi va acorda titlul de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum. Astfel, instituția academică recunoaște public meritele și contribuțiile majore la creșterea prestigiului României în lume.
        Simona Halep închie anul 2018 pe primul loc în ierarhia WTA. După Turneul Elitelor, Asociația Feminină de Tenis a anunțat clasamentul de final de an. Pe locul al doilea e Angelique Kerber iar pe trei e Wozniacki. Următoarea româncă cel mai bine clasată este Mihaela Buzărnescu – locul 24.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate