Live

ȘTIRILE ZU

Simona Halep și-a aflat posibilele adversare de la Wuhan

Simona Halep și-a aflat posibilele adversare de la Wuhan
 Simona Halep și-a aflat posibilele adversare de la Wuhan. Tragerea la sorți a stabilit un culoar dificil pentru numrăul 1 mondial. Simona va intra în competiție din turul al doilea unde va întâlni învingătoarea partidei dintre Madgalena Rybarikova și Dominika Cibulkova. În optimi, Halep ar putea da peste Daria Kasatkina iar în sferturi s-ar putea duela cu Elina Svitolina sau Julia Georges. În semifinale, printre posibilele adversare ar putea fi Angie Kerber sau Petra Kvitova iar în finală, dacă ajunge, se poate bate cu Wozniacki, Pliskova, Sloane Stephens sau Naomi Osaka.

Mihaela Buzărnescu, însă, nu va participa la turneul din China. Nu este încă refăcută, așa că și-a anunțat retragerea de la Wuhan.

Foto: gsp.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate