Live

ȘTIRILE ZU

Simona Halep şi-a aflat posibilele adversare de la Beijing

Simona Halep şi-a aflat posibilele adversare de la Beijing
Dacă va putea evolua la Openul Chinei, Simona Halep va întâlni în primul tur o jucătoare venită din calificări. În turul al doilea, o poate întâlni pe Ekaterina Alexandrova sau altă jucătoare din calificări iar în turul al treilea, Simona ar putea da peste Aryna Sabalenka sau Daria Kasatkina.
Situaţia se complică din sferturi, unde adversare posibile sunt Karolina Pliskova sau Caroline Wonzniacki. În semifinale, Halep le-ar putea întâlni pe Bianca Andreescu, Naomi Osaka sau Madison Keys iar în finală s-ar putea duela cu Ashleigh Barty, Elina Svitolina sau Petra Kvitova. Turneul de la Beijing e programat în ăperioada 30 septembrie – 6 octombrie şi e dotat cu premii totale de peste 8 milioane de dolari.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate