Live

ȘTIRILE ZU

Simona Halep – în turul 3 la Melbourne, Copil – out

Simona Halep – în turul 3 la Melbourne, Copil – out
Încep meciurile pe bani grei, la Australian Open. În turul al treilea, Simona Halep o va întâlni pe Venus Williams iar meciul are și o miză financiară importantă. Câștigărtoarea partidei ăși va asigura un cec în valoare de 155.000 de dolari americani, în timp ce învinsa va pleca acasă cu un cec de 105.000 de dolari. Simona Halep s-a calificat astăzi, în turul al treilea, la Melbourne, după ce a învins-o în trei seturi pe Sofia Kenin.
        Tot azi, Marius Copil a fost eliminat. El a pierdut meciul cu David Goffin în 4 seturi. Pentru prezența în turul doi la Australian Open, Copil va fi recompensat cu un cec in valoare de aproximativ 67.000 de euro si 45 de puncte in clasamentul ATP.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate