Live

ȘTIRILE ZU

Ședință de Guvern, astăzi și protest în Piața Victoriei

Ședință de Guvern, astăzi și protest în Piața Victoriei
Executivul se întrunește în ședință, de ora 16 și toate informațiile publice și din surse indică faptul că Executivul pregătește adoptarea unei ordonanțe de urgență de modificare a codurilor penale în sensul unei amnistii mascate. Din acest motiv, un protest este anunțat în Piața Victoriei, odată cu ședința de Guvern.
Între timp, 12 ambasade occidentale, printre care cea a Statelor Unite, a Germaniei și Franței, au cerut Guvernului de la București să nu facă modificări legislative care ar slăbi statul de drept și lupta împotriva corupției.
De asemenea, prim vice-președintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a avertizat Guvernul de la București să nu ia măsuri care afectează sistemul judiciar.

Foto: Antena 1
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate