Live

ȘTIRILE ZU

Se-ntoarce iarna

Se-ntoarce iarna
Meteorologii au emis astăzi mai multe avertizări de vreme rea. Mai întâi, apar ploile. Un cod galben de precipitații va fi valabil de mâine, ora 14, până duminică dimineață, în Maramureș, Crișana, Banat, vestul Transilvaniei și zona Carpaților Occidentali.

Tot mâine, dar de la 18, intră în vigoare un cod galben de lapoviță și ninsori. Această atenționare vizează jumătatea de nord a Moldovei și nordul Carpaților Orientali.

Al treilea cod galben, valabil duminică, anunță precipitații  însemnate cantitativ, vânt puternic și răcire accentuată a vremii pentru toată jumătatea de est a țării. În Moldova și Carpații Orientali vor predomina ninsorile și se va depune strat consistent de zăpadă. În Oltenia și în Dobrogea vor fi mai ales ploi iar în Muntenia și Transilvania – la început ploi care se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Foto: jurnalul.ro
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate