Live

ȘTIRILE ZU

Se mai face o încercare pentru ca școala să înceapă mai târziu anul acesta

 Se mai face o încercare pentru ca școala să înceapă mai târziu anul acesta
Discuția reapare la presiunea patronatelor din turism.
Acestea declară că în caz contrar, le vor fi afectate afacerile și vor ca elevii să se întoarcă în bănci din 16 septembrie, nu de pe 9, cum prevede programa școlară acum.
Ministerul Educației analizează această variantă și vor avea loc discuții în acest sens, în zilele următoare, cu sindicatele și organizațiile de elevi.
Nu toată lumea e însă de acord...părinții de exemplu, nu agreează ideea, pentru că examenele naționale se vor da și ele mai târziu, când temperaturile sunt foarte ridicate și nu se vor putea concentra.
Declară reprezentanții părinților că în plus, trebuie luate în calcul și situațiile neprevăzute, în urma cărora se vor închide școlile...cum ar fi ninsorile și viscolul.
Mai mult, sunt 4 zile în minus din programă, din cauza celor două tururi de scrutin ale alegerilor prezidențiale.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate