Live

ȘTIRILE ZU

Se închide Transalpina

Se închide Transalpina
CNAIR anunță că traficul rutier va fi închis pe DN67C, între Rânca și Obârșia Lotrului, din cauza căderilor abundente de zăpadă înregistrate în ultimele 3 nopți. Circulația se va închide în această seară, la ora 18, măsura fiind una temporară, pentru a permite drumarilor să deszăpezească. În această dimineață, stratul de zăpadă pe Transalpina măsura 7 centimetri.
        Între timp, șoferii trebuie să știe că anvelopele de iarnă sunt obligatorii, indiferent de sezon, în cazul în care circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei. În caz contrar, riscă amenzi între 1.305 și 2.900 de lei. De asemenea, pot rămâne fără certificatul de înmatriculare al mașinii.

Foto: a1.ro


 
               

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate