Live

ȘTIRILE ZU

Școlile din Ilfov s-ar putea închide pentru două săptămâni

Școlile din Ilfov s-ar putea închide pentru două săptămâni
Direcția de Sănătate Publică Ilfov a cerut astăzi, ca toate unitățile de învățământ din județ să treacă în regim online, ca urmare a creșterii ratei de infectare cu SARS COV 2 la 15,49 la mie.
        Inspectoratul Școlar spune, însă, că nu există cadru legal pentru închiderea în bloc a școlilor și așteaptă solicitările acestora.
        În București s-au închis, deja, la cerere, peste un sfert dintre școli. În Capitală, incidența a trecut, astăzi, de 15 la mie.
        În ceea ce privește cazurile noi de COVID 19, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat peste 3.000 în București și aproape 16.000 la nivel național. Alți aproape 400 de pacienți au decedat iar la terapie intensivă sunt internate peste 1.670 de persoane. 

Foto: observatornews.ro
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate