Live

ȘTIRILE ZU

Școlile din Capitală nu se închid, momentan

Școlile din Capitală nu se închid, momentan
Asta deoarece, rata de incidenta a infectarilor in Bucuresti este de 2,69 la mia de locuitori, potrivit prefectului Capitalei. Indicele a fost calculat la o populatie de 2.153.000 de locuitori, spune  Gheorghe Cojanu. Precizarile vin dupa ce ott astazi, INSP a raportat o rata de incidenta de 3,11. Prefectul sustine ca cifrele sunt eronate iar Institutul a facut rectificarea. Asadar, autoritatile nu au luat, deocamdata, nicio masura in ceea ce priveste scolile. Cojanu spune ca abia dupa ce rata de infactare va trece de 3 se va lua decizia trecerii in scenariul rosu.
Grupul de comunicare strategica a raportat astazi epste 3.100 de cazuri noi de COIVD 19. Aproape 500 dintre acestea sunt in Bucuresti.

Foto: antena3.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate