Live

ȘTIRILE ZU

Școli și facultăți închise, dar nu peste tot

Școli și facultăți închise, dar nu peste tot
Vremea rea ține școlile închise în Capitală … Primarul General, Gabriela Firea, anunță că astăzi și mâine nu se țin ore în București. E valabil și pentru grădinițe. 
Și tot din cauza vremii, Ministerul Educației anunță că astăzi și mâine școlile din județele Ilfov, Giurgiu și Dolj vor fi închise. Iar cele din Constanța – doar astăzi.
Studenții Universității Politehnica București sunt așteptați astăzi la cursuri … conducerea Universității anunță că nu întrerupe cursurile din cauza vremii, așa că programul celor 15 facultăți se desfășoară normal.
În schimb, Universitatea din Suceava a decis întreruperea cursurile astăzi și mâine din cauza gerului. De vină sunt și problemele sistemului de termoficare centralizată a orașului, care nu poate asigura încălzirea corespunzătoare a căminelor și a sălilor de curs.
La cele 10 facultăți ale Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava învață peste 9 mii de studenți.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate