Live

ȘTIRILE ZU

S-a dat startul Black Friday

S-a dat startul Black Friday
Black Friday a dat PLAY, iar noi suntem cu ochii pe produsele pe care le-a scos la vânzare, la super prețuri. E drept, în magazine, încă din această săptămână au apărut reduceri. Se anunță tăieri de prețuri și în weekend la marile magazine, în special la jucării. Nebunia cea mare este și anul acesta tot pe online. Aseară doi mari retaileri de produse fashion au tăiat din prețuri, iar în această dimineață, unul dintre cei mai mari retaileri online dă drumul cumpărăturilor reduse.
Printre cele mai spectaculoase produse reduse de Black Friday se numără bijuterii cu diamante și mașini.
Pentru cei care nu cred în reduceri există aplicații pentru compararea prețurilor – te ajută să vezi cât costa un produs luna trecută de exemplu și cât e azi același produs.
Pricy, Price Tracker sau Price Expert sunt doar câteva dintre externsiile gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday, iar acesta se activează în momentul în care vizitezi site-ul unui magazin. 
Anul trecut, în online, de Black Friday s-au vândut produse în valoare de peste 110 milioane de lei … cu 67% mai mult decât la ediția din 2015.  
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate