Live

ȘTIRILE ZU

Românii nu știu să ceară despăgubiri companiilor aeriene

Românii nu știu să ceară despăgubiri companiilor aeriene
A crescut traficul aeriat în România – anul trecut am avut peste 20 de milioane de pasageri … în același timp cresc și zborurile anulate sau întârziate.
Cifrele oficiale spun că dintre românii care s-au confruntat cu asemenea zboruri, doar 1% au cerut despăgubiri! Motivul – cei mai mulți cred că-i complicat. Total greșit – nu trebuie decât să trimiți un e-mail companiei aeriene, împreună cu o imagine cu biletul de avion şi dovezi în cazul în care aţi fost nevoiţi să plătiţi altă cursă, cazare sau masă. O directivă europeană obligă companiile aeriene vinovate să plătească până la 600 de euro fiecărui pasager.
 
Pentru români, zborurile spre Turcia au adunat cele mai multe întârzieri. Și probleme au fost și pe cursele spre Viena şi Munchen. Iar pe plan intern, cursa București-Timișoara ocupă primul loc la întârzieri.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate