Live

ȘTIRILE ZU

România – obligată să oprească defrişările ilegale

România – obligată să oprească defrişările ilegale
Comisa Europeană a deschis procedura de infringement asupra țării noastre care trebuie să pună în aplicare în mod corespunzător Regulamentul UE privind lemnul. Mai exact, întreprinderile din acest sector au interzis să producă și să introducă pe piața Uniunii produse obținute din bușteni recoltați în mod ilegal. Comisia Europeană susține că autoritățile naționale nu au fost în măsură să verifice efectiv operatorii și să aplice sancțiuni corespunzătoare. România are termen o lună pentru a se conforma.
        De asemenea, țara noastră este vizată de infringement și din cauza poluării. Comia Europene le solicită autorităților de la noi să adopte programe naționale de control al poluării și să le comunice Comisiei.

Foto: Antena 3

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate