Live

ȘTIRILE ZU

Roger Federer s-a apropiat mult liderul calsamentului masculin, Rafa Nadal

Roger Federer s-a apropiat mult liderul calsamentului masculin, Rafa Nadal
Roger Federer, numărul 2 ATP, s-a apropiat mult liderul calsamentului masculin, Rafa Nadal, după câştigarea competiţiei masculine de la Melbourne. ATP a publicat noul clasament după primul turneul de Grand Slem al anului. Marin Cilici, învins în finală de Federer, a urcat pe locul 3, cea mai bună clasare din carieră. Top 5 este completat de Grigor Dimitrov, Alexandr Zverev şi Dominic Thiem.
Şi clasamentul WTA s-a modificat după Australian Open. Simona Halep a pierdut primul loc mondial şi a căzut pe 2, fiind detronată de câştigătoarea de la Melbourne, Caroline Wozniacki. Daneza revine după 6 ani pe primul loc al clasamentului. Top 5 este completat de Elina Svitolina, Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova.
După calificarea în turul al treilea la Melbourne, Ana Bogdan a urcat pentru prima dată în Top 100 WTA, pe locul 89. Iar Mihaela Buzărnescu prinde cel mai bun loc din carieră, 43.
Sorana Cârstea se menţine pe 36 iar Irina Begu urcă pe 37 iar Monica Niculescu e pe 99.

Foto: gsp.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate