Live

ȘTIRILE ZU

Rocadă la vârful ierarhiei WTA

Rocadă la vârful ierarhiei WTA
Începând de luni, Ashleigh Barty va pierde poziţia de lider pe care va reveni Naomi Osaka. Asta după ce australianca a fost eliminată în turul al doilea de la Rogers Cup iar japoneza s-a calificat în optimi. Barty poate să cadă şi mai jos în clasament, la sfârşitul turneului de la Toronto. Poate ajunge pe 3, în cazul în care Karolina Pliskova se califică în semifinale.
Simona Halep ocupă în continuare locul 4 mondial. Poate să-l piardă în favoarea olandezei Kiki Bertens doar dacă va fi eliminată mai devreme decat aceasta.
Ambele au meci astăzi, în optimi. Simona joacă în compania rusoaicei Svetlana Kuznetsova, după ora 21. Kiki Bertens o întâlneşte pe Bianca Andreescu, după ora 19.30.

Foto: WTa tennis
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate