Live

ȘTIRILE ZU

Protestele continuă în rândul studenților

Protestele continuă în rândul studenților
Studenții continuă protestele, după de Ministerul Educației a hotărât să taie peste o mie de locuri bugetate, de la universități de prestigiu din țară.
Studenții de la Babes-Bolyai, de exemplu anunță că vor protesta și azi și mâine și poimâine – va fi grevă japoneză – se prezintă la cursuri dar cu banderole albe pe brațe. Sustin că și bugetul universitatii va fi afectat, iar fondurile alocate activitatilor studentesti vor scadea. În plus, cer publicarea formularelor exacte de calcul pentru numarul de locuri alocate in universitate.
 
Iar în București, profesorii si studentii de la SNSPA, anunță și ei că vor continua să protesteze. Ei s-au aflat ieri în fața sediului Ministerului Educației.

Foto: jurnalul.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate