Live

ȘTIRILE ZU

Programa pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat se modifică

Programa pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat se modifică
Ministerul Educatiei a aprobat cele doua programe care contin, acum, doar materia din primul semestru al anului scolar 2019-2020. Masura a fost agreata si cu reprezentantii elevilor, studentilor, parintilor si cadrelor didactice. Imediat ce ordinal de ministru va fi publicat in Monitorul Oficial, Ministerul Educatiei va posta noile programe. Intre timp, elevii care se pregatesc pentru Evaluarea Nationala sau Bacalaureat au la dispozitie teste de antrenament. Ministerul emite cate 5 teste, saptamanal. Urmatorul set va fi publicat pe 22 aprilie.
        Ministrul Educatiei, Monica Anisie anunta saptamana trecuta ca scolile vor ramane inchise pe toata durata starii de urgenta, care azi urmeaza sa fie prelungita pana pe 14 mai. In functie de evolutia situatiei, examenele national ear putea avea loc in iulie.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate