Live

ȘTIRILE ZU

Probleme cu televizarea meciurilor echipelor românești în Liga Europa

Probleme cu televizarea meciurilor echipelor românești în Liga Europa
Microbiștii riscă să nu poată urmări la televizor meciurile echipelor românești din turul 3 preliminar al Ligii Europa. FCSB, CFR Cluj și CS U Craiova joacă joi, în deplasare.  Conform gsp.ro, cele mai mari șanse de televizare le are meciul dintre FCSB și Haiduk Split însă televiziunile ar fi reticente la preluarea semnalului pentru că vor fi folosite doar 5 camere video iar partida va fi transmisă sub standardele obișnuite.
       
În ceea ce privește meciul dintre Leipzig și Craiova, nemții ar fi solicitat o sumă mult prea mare iar negocierile ar fi fost sistate.
De asemenea, disputa dintre Alashkert și CFR Cluj are șanse mici să fie televizată în Armenia, așa că nu se va vedea nici la noi.

Foto: Getty Images
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate