Live

ȘTIRILE ZU

Primăria Capitalei vrea să interzică Uber și Taxify

Primăria Capitalei vrea să interzică Uber și Taxify
Primăria Capitalei a pus gând rău serviciilor de transport Uber și Taxify – vrea să le interzică ... asta după ce asociaţiile taximetriştilor licenţiaţi acuză pe cele două companii de concurenţă neloială. Conducerea COTAR spune că, pentru a intra în legalitate, cele două aplicaţii online trebuie să aibă autorizație de dispecerat.
Primarul General, Gabriela Firea, a anunțat ieri că va propune  în următoarea ședință a Consiliului General un proiect de hotărâre care să stabilească norme și reguli "clare" pentru toți taximetriștii din București … iar noul regulament ar urma să interzică toate formele de taximetrie care nu se încadrează în limitele legale.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate