Live

ȘTIRILE ZU

Prima inaugurare din acest an: Pasajul Mogoșoaia se deschide mâine traficului rutier

Prima inaugurare din acest an: Pasajul Mogoșoaia se deschide mâine traficului rutier
Pasajul Mogoșoaia se deschide mâine traficului rutier, mai devreme decât termenul prevăzut în contract. Nu va fi o inaugurare propriu zisă ci o punere în circulație, pentru că lucrările de finisaje vor continua sub trafic. Deschiderea pasajului de pe centura Capitalei, la Mogoșoaia are loc cu șase luni mai devreme, la cererea fostului ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă, care a cerut constructorului Strabag să încheie lucrarea la 1 octombrie.
        În construcție sunt alte 4 pasaje pe centrua Capitalei. Cele de la Domnești, Berceni şi Popeşti – Leordeni care se construiesc ca sensuri giratorii suspendate vor fi deschise în 2022, în timp ce la podul de la Cernica, lucrările sunt la aproximativ 10% după mai bine de un an şi jumătate de la deschiderea şantierului.

Foto: HotNEWs
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate