Live

ȘTIRILE ZU

Prețurile la energie nu vor fi plafonate

Prețurile la energie nu vor fi plafonate
În schimb, se ia în calcul compensarea unei părți din factură. Anunțul vine de la premierul Florin Câțu, după ședința care a avut loc astăzi, la Palatul Victoria, pe tema tarifelor la gaze și electricitate. Șeful Guvernului spune că statul nu are soluții pe termen scurt pentru a opri majorarea prețurilor și că soluția pe termen mediu ar putea fi independența energetică a României.
 
        Între timp, Ministrul Energiei îi îndeamnă pe românii care primesc facuri umflate să facă reclamație la furnizor și dacă nu se rezolvă, la ANRE. În ultimele zile, mai multe familii din Alba au semnalat că au primit facturi uriașe la energia electrică.. E vorba de sume cuprinse între 11.000 și aproape 28.000 de lei, pe lună.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate