Live

ȘTIRILE ZU

Președintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dăncilă

Președintele Klaus Iohannis cere demisia premierului Viorica Dăncilă
Conflictul Președinție – Guvern se adâncește. Șeful statului a declarat azi că retrage încrederea premierului și, implicit, Guvernului. Iohannis susține că Viorica Dăncilă nu face față poziției în care se află, preferând să execute ordinele transmise de la partid. Reacția președintelui vine după ce prim-ministrul a refuzat telefonic întâlnirea care urma să aibă loc astăzi, între cei doi, pe tema conflictului dintre Guvern-PSD și BNR. În plus, șeful statului urma să îi ceară explicații și pentru vizita în Israel, în care aceasta a plecat fără mandat din partea sa, în problema mutării ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim.
Precizăm că declarația președintelui privind retragerea încrederii este una de intenție. Încrederea poate fi retrasă efectiv în Parlament, prin moțiune de cenzură.

Foto: Antena 3

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate