Live

ȘTIRILE ZU

Plângere penală pe numele femeii care și-a falsificat diploma de studii și lucra la Spitalul Județean Ilfov ca voluntar

Plângere penală pe numele femeii care și-a falsificat diploma de studii și lucra la Spitalul Județean Ilfov ca voluntar

Diploma voluntarei de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov Diploma voluntarei de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov este falsă. Anunțul a fost făcut azi, de Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, care spune că instituția pe care o conduce urmează să depună o plângere penală pe numele femii. Potrivit ministrului, femeia lucra la secția de ginecologie a spitalului cu contract de voluntariat, contract încheiat ilegal. Așadar, nu e vorba de un contract de muncă și astfel, Sorina Pintea își menține afirmația că în spitalele de stat, nu pot fi angajați medici falși.

O nouă dezvăluire marca Libertatea arată că Raluca Daniela Bîrsan lucra în secția de ginecologie a Spitalului de 10 ani, pe baza unei diplome de studii falsificată, și fără parafă de la DSP.

Foto: Antena 3


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate