Live

ȘTIRILE ZU

Pietonii – în pericol în București

Pietonii – în pericol în București
În fiecare an, sute de oameni sunt loviți de mașini în Capitală, mulți dintre ei, chiar pe zebră. Tocmai de aceea, polițiștii bucureșteni au demarat o campanie de conștientizare a șoferilor, numită Mașinile se repară, oamenii nu. În cadrul acesteia, au întocmit și lista celor mai periculoase treceri de pietoni din oraș. Potrivit polițiștilor, cel mai des, accidentele se produc pe trecerile de pietoni din cartierele Berceni, Militari, Pantelimon și Crângași. Iar trecerile de pe Șoseaua Turda sunt cele mai periculoase din Capitală deoarece șoferii vin cu viteză de pe podul Grant și uită să mai oprească la trecerile de pietoni.
În primele 9 luni ale acestui an, aproape 60 de oameni au murit după ce au fost loviți pe trecerile de pietoni din Capitală. Alți peste 400 au fost răniți grav.
 
Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate